Loading Likes...

Under våren kom jag på en ny serie hit till bloggens innehåll; 3 torsdagstips. Men jag har velat suga på karamellen tills nu. Jag ska försöka att tipsa er om tre saker varje vecka. Det kan vara allt från bra böcker, en ny favoritlåt, något evenemang, en fantastisk produkt eller vad som helst. 

De allra första torsdagstipsen kommer här:

Skäringer & Mannheimer. En ny favoritpodd med Mia Skäringer och Anna Mannheimer. Här förfinas inget och allvar blandas med humor. Dessa två kvinnor diskuterar allt mellan himmel och jord. Jag skrattar så jag gråter vissa morgnar på väg till jobbet.

Senaste numret av Novita. Snyggt och välgjort med en massa mysiga stickbeskrivningar inför hösten. Vill du lära dig sticka sockor finns en pedagogisk och bra beskrivning med bilder i tidningen och för mig som söker utmaning så finns det också det.

Blåbärspaj på grillen. Så enkelt och så gott! Perfekt om du som vi inte har en gasugn ute vid sommarstugan. Jag följde det här receptet.

Share: