Loading Likes...

Just nu är det flera intressanta event på gång och jag önskar jag kunde klona mig så jag fick gå på dem alla. I förra veckan var det ju influencer meet up:en med Aveogänget och igår var det dags för Bloggbusiness och frilansdrömmar som ordnades av YAs Våga satsa-projekt.

För föreläsandet stod Kugge och Jennifer, båda drivna unga kvinnor vars bloggar jag kikar in på med jämna mellanrum. Att få höra deras historier om hur de har tagit sig fram i en ganska ny värld på nätet och också genom att våga bli sin egen chef var spännande. Jag fick massor av pepp och inspiration för att våga satsa ännu mer på den här bloggen.

IMG_5654IMG_5655

Tidigare i veckan tänkte jag att jag borde köpa ett enkom häfte för Fina Christina tankarna, men det visade sig att vi alla fick ett litet häfte med oss hem igår. Så redan under föreläsningarna väcktes många tankar och genast när jag kom hem så började jag smida på en grej för bloggen. Som Kugge sa, du ska se alla dina idéer som försök och inte misslyckanden.

Å sen var det ju en rolig bonus att få träffa Sara, Sandra, Daniela och Magdalena där samt hastigt byta några ord med min gamla frissalärare. Tack för sällskapet morbror.

Share: