Loading Likes...

Doris ligger i soffan bakom mig i vårt extra rum och tycker säkert att jag är världens tråkigaste matte. Jag sitter ju bara här framför datorn. Jag kan riktigt känna hennes blickar där under de buskiga ögonbrynen och hör de högljudda suckarna. Ja, det är en dramaqueen till hund vi har.

Men, så mycket som vi har klickertränat, busat och promenerat tidigare idag så får jag nog lov att ha lite bloggtid också. För vet ni, det är nog länge sen som jag haft sånt här flow med bloggen. Ni som följer mig på instagram såg säkert den här bilden och inspirationen från Jennifers och Kugges föreläsningskväll sitter ännu i.

Jag arbetar en del bakom kulisserna just nu och försöker samtidigt planera lite nya inlägg i olika former. Detta har hänt bakom kulisserna de senaste dagarna:

  • Den gamla layouten med hela inlägg är tillbaka.
  • Kategorierna har minskat i antal, numera hittar du alla kreativa intressen under kategorin kreativt.
  • Jag har valt att återinföra taggar till kategorin kreativt så att du lättare hittar.
  • Vill du enbart läsa om handarbete, mina loppisfynd eller diy så kan du klicka på någon av taggarna i högerspalten.

Jag har också på gång lite mer tekniska grejer gällande bloggen. Lite byte av webbhotell och grejer, men det är inget som påverkar er desto mer. Bloggen ligger kanske nere några timmar men i gengäld så får jag större frihet att fixa med den. Mina förhoppningar är att kunna ha kvar den egna domänen och fortsätta leverera fina inlägg till er. Märker att handarbetsinläggen är intressanta just nu så mera sånt kommer det åtminstone bli.

Nu vet ni vad som är på gång och jag hoppas att ni gillar de små förändringarna som skett här. Jag blev åtminstone rätt nöjd med bytet tillbaka till gamla layouten. Ha en fortsatt fin vecka!

Share: