Bloggens kategorier

Bloggens kategorier

En kort beskrivning av de kategorier som finns i min blogg. Kategorierna hittar du genom att föra musen över Bloggens kategorier och sedan bläddra i ‘drop down’-menyn.

Bloggen. Här hittar du  inlägg om den finlandssvenska bloggvärlden, blogglistor, samarbetsinlägg, vloggar och om podcasten.

Festligt. Här hittar du inlägg om bruncher, tjejkvällar och andra roliga evenemang.

Finheter & Inspiration. Här hittar du peppande inlägg samt en del av mina serieinlägg såsom Finländska favoriter, Garderob 2.0 och Månadens önskelista.

Hemma hos oss. Här hittar du allt om vårt gemensamma hem samt vår sommarstuga.

I köketHär hittar du inlägg kring matlagning och bakning. Jag delar med mig av recept och mina försök och misstag i köket.

Kreativitet. Här hittar du alla mina kreativa inlägg så som handarbete, pyssel, fotografering och gör det själv-projekt. Om du är intresserad av något speciellt så har jag taggat de kreativa inläggen med t.ex. stickat, pyssel osv.

Livet med Doris. En ny kategori som enbart handlar om livet med vår dvärgschnauzer.

Livet mitt emellan. En kategori som innehåller alla de inlägg som inte handlar om något specifikt ämne.

VälmåendeHär hittar du inlägg om personlig utveckling, självkänsla/självförtroende, hälsa, träning och mycket mera. Välmående är ett brett begrepp och det finns många intressanta ämnen och vinklingar att skriva om.