Fina Christina

Vardag. Hem. Handarbete. Hund.

En enkät för utveckling


Fick höra att länken inte fungerade. Detta är nu åtgärdat så nu kan ni fylla i min enkät.


För att jag ska kunna utveckla mitt bloggande så har jag nu gjort en liten enkät åt er läsare att svara på. Jag hoppas att ni tar er tid att svara så att jag med hjälp av responsen från er kan fortsätta framåt med mitt bloggande.

IMG_8000

Foto: Voga Styling, Heidi Lithén.

Tanken på enkäten föddes innan mitt beslut att blogga mer sällan och med kvalitet och hittills har jag känt att bloggande ger mig mera än tidigare. Hoppas du hittar tid att svara på min enkät. Tack på förhand!

0

8 kommentarer

  1. Vilken fin bild på dej 🙂

  2. Jag får inte upp din enkät, nu vet jag inte om jag är enda med det problemet, men på min dator kan jag inte ens klicka på den 🙁

  3. Hej, har inte tid att svara men kul att jag hittat din blogg! Kram fran Zurich 🙂 //Sofia

  4. Jätte fin bild på dig! Undrar om du vill göra en anvisning pä hur man gör en sån där enkät också? 🙂 Eller kanske nån annan redan har gjort det så jag kan kolla in?

Kommentera

© 2017 Fina Christina

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: