Loading Likes...

Tänk att det ibland bara behövs något så litet som en inspirationskväll bland likasinnande för att bloggnistan åter ska tändas. Ja, under kvällen med Jennifer och Michaela så föddes en idé som jag var snabb på att forska vidare kring. Ganska snart insåg jag att jag inte har något att förlora och därför så är det lika bra att berätta nu.

Lanseringen av det fina brevet

Vad är det? Jo, ett nyhetsbrev där mina favoritinlägg får ta plats, i första hand de mer kreativa inläggen men ibland också andra viktiga inlägg. Mitt mål är också att till varje nyhetsbrev försöka skapa lite exklusivt material till prenumeranterna

För vem passar det fina brevet? Alla, men speciellt dig som vill inspireras och kanske också lära dig något nytt. Kanske du surfar in här och gillar de mer kreativa inläggen. Tänk att få ett urval av de mest kreativa inläggen i mailboxen en gång i månaden.

Hur ofta skickas det fina brevet? Mitt mål är att försöka få ut ett brev i månaden och självklart kommer jag att vårda mina prenumeranters emailadresser med största omsorg och inte skicka ut en massa spam och reklam.

Det första brevet kommer att dyka upp i din inbox i mitten av januari. Om du vill vara säker på att inte missa något så skriv upp dig som prenumerant redan nu.

Share: