Loading Likes...

Mina vardagar i november kommer att vara fullspäckade med än den ena än den andra programpunkten. Så lugna helger men så lite program som möjligt är mycket välkomna. För att hinna balansera upp kaoset och stressen från veckorna och förstås hinna umgås med både sambon och hunden.

IMG_5602IMG_5603

Tröjan blir mörkgrå med rött mönster, en marygenser.

Den allra första novemberhelgen får sätta måttet för de övriga som kommer. Jag har städat och röjt, gått ett varv på loppis, umgåtts med vänner och idag har det varit en riktig innesittardag. Äntligen har jag börjat med det allra roligaste på tröjan jag stickar, nämligen oket och så har jag bakat tre plåtar kanelbullar. Allt detta medan jag lyssnat på en av favoritpoddarna; en underbar pod.

Så skönt att ha helger där du helt själv bestämmer över din tid och vad du känner för att göra. Hoppas du som kikar in nu får en fin start på helgen så hörs vi här i veckan!

Share: