Loading Likes...
Om du vill låna listan så länka gärna tillbaka till min blogg så jag får läsa din lista.

Februaris viktigaste händelser: Jag klarade av ett av mina mål, att gå minst en kreativ kurs och så deltog jag i ett intressant föreläsningsevenemang som SU ordnade.
Februaris viktigaste tankar: Att jag inte behöver göra allt det som andra gör. Vilken enorm lättnad det var när jag insåg det här och kunde ta bort en hel del stressobjekt ur mitt liv. För vet ni ibland blir det ju så att jag tänker; ja men det borde jag också göra som hon gör för då kanske utgången blir bättre/annorlunda.. Stick to what you know som jag bloggade om tidigare.
Februaris känsla: Månaden har varit lite tung, eftersom sambon var en hel del borta i jobb. Men överlag har jag känt mig rätt positiv och pigg ändå.
Februaris in: En del nya träningskläder och några loppisfynd blev det den här månaden.
Februaris ut: Jag kom mig för att slänga två plastkärl som hade sett sina bästa dagar och ett par mjukisbyxor med hål på baken.
Februaris bästa bild:
img_4719
Februaris lästa böcker: Det blir nog läsrekord den här månaden, hela fem böcker. Mark Levengood – Hjärtat får inga rynkor (ljudbok), Caroline Hainer – Åsneprinsen, Alexander McCall Smith – Kvinnan som gick i solen, Michaela Forni – Jag är inte perfekt, tyvärr! och Märta Tikkanen – Århundradets kärlekssaga.
Februaris handarbeten: Det enda jag har åstadkommit i handarbetsväg är några virkade korgar. Men jag är sjukt sugen på att sticka ett par Kallt som fan-vantar.
Februaris kökinspiration: Bullar! Jag bakade bullar för andra och tredje gången i mitt liv och de blev så goda. Annars har jag läst en hel del om kost också men kan inte riktigt ta det till mig.
Februaris träning: 11 pass blev det och mest favoriten Pound och en del hederligt styrketränande.
Februaris favoritinlägg:
Share: