Loading Likes...

Söndagsångesten besökte mig igår. Jag ville verkligen inte tillbaka till jobbet idag, jag ville vara ledig ännu. Men så  i morse när larmet ringde och vi hade gosat en stund i sängen jag och Doris, kändes det ändå helt okej. Vardag och rutiner. Koka gröt, morgonpromenad i snön med Doris, fundera över dagens kläder, köra iväg mot jobbet lyssnandes på podd. Jobba, komma hem till glad hund, laga mat, promenera och fundera. Sånt där vanligt och vardagligt och helt okej.

Det behövs små pauser ibland och hur sköna de än är och hur mycket jag behöver dem och längtar efter dem så är det också skönt med vardag. Våren blir så lugn och jag känner mig nästan lite stressad över tanken att det är så tomt i kalendern. Där brukar det alltid vara någon form av program varje vecka. Tänk att ha tid på söndagskvällarna att planera in vad jag vill göra inkommande vecka om kvällarna. Vilken lyx.

Så nu ska jag prissätta lite fler loppisgrejer och sen ska jag och Doris gå vår tredje kurs tillsammans, inför agility. För nånting behöver vi göra, utöver våra promenader.

Share: