Loading Likes...

 

Min två veckors sommarpaus är över och jag inleder med att sammanfatta semestermånaden juli här på bloggen. Så roligt att se att ni är ett gäng som kikat in här under veckorna fast inget nytt har funnits att läsa. Jag har försökt njuta av sommaren och min ledighet tillsammans med sambon och i måndags återgick jag till jobbet. Med blandade känslor som alltid efter en längre tid ledigt. Tillbaka med gänget kändes allt som vanligt igen och jag är glad att få starta ett nytt verksamhetsår tillsammans med dem.

 

Juli månads viktigaste händelser: Jag har inte gjort något märkvärdigt alls under min semestermånad. Det enda som var extra intensivt och roligt var ju vår förlovningsfest med familj och släkt. Annars har vi bara hängt hemma eller på sommarstugan.

 

 

Juli månads viktigaste tankar: Hur gott det gör med en paus från allt ibland. Jag är redo att komma tillbaka till bloggen nu igen efter två veckor av ledigt. Visst är det andra tankar som tagit plats i mitt huvud också, men de ska jag låta bero ett tag och se vad som händer.

 

Juli månads känsla: I början av månaden var jag verkligt trött och fick kämpa med att orka genom dagarna. Med en liten hundvalp som kräver en hel del och ofta vaknar mitt i nätterna så är det ju också lite tyngre. Som tur hann jag nog njuta en hel del av semestern och fick in många sovmorgnar också. Så i det stora hela var juli en bra månad.

Juli månads in: Mina höst och vinterkängor från Härkila. Love at first sight. Nu vill jag bara pröva dem i skog och mark.

 

Juli månads ut: Not much. Jag tog hem porslin från sommarstugan som vi inte använder där. Behöver göra en rensning snart och fixa med loppisbord. Här finns saker i överflöd nu igen.

 

Juli månads bästa bild:

 

 

 

Juli månads lästa böcker: De polyglotta älskarna – Lina Wolf, Jag fann dig – Lisa Jewell, Vågbrytarna – Ann-Helen Attianese, Livet enligt Hildy Good – Ann Leary

 

 

Juli månads handarbeten: Jag påbörjade ett par strumpor som inte är klara än.
Juli månads kökinspiration: En stor del av pengarna den här månaden har gått åt till mat. Vi lever för sommaren och att få äta gott just då. Inspirationen är också större att pröva olika rätter och det har varierats med vanlig husmanskost och grillat. En ny favorit blev grillad blåbärspaj.

 

Juli månads träning: Jag har verkligen legat på latsidan med träningen också denna månaden. Det enda som kanske kan räknas som lite vardagsmotion är allt kånkade och bärande på sommarstugan samt annat kroppsarbete som vi sysslat med där.
Juli månads favoritinlägg:
Share: