Mera om Fina Christina

Välkommen till Fina Christina! Läs mer om personen bakom samt vilka områden bloggen speciellt riktar in sig mot.

Vem är Fina Christina?

Jag heter Christina Doktar och är 29 år. Jag bor tillsammans med sambon och vår dvärgschnauzer Doris i en radhuslägenhet i Korsholm, Finland.  Till vardags arbetar jag som barnträdgårdslärare.

På fritiden pysslar jag gärna hemma, stickar, tränar, bakar, läser böcker och besöker loppisar. När Doris kom in i vårt liv så blev jag också mer intresserad av olika träningsformer tillsammans med henne. Vi är flitiga kursdeltagare och det är så roligt att hitta något gemensamt att göra för att lära känna varandra.

Historien bakom Fina Christina

Fina Christina kom till i augusti 2013 efter en inspirerande föreläsning av Malena Björndahl. Jag har alltid tyckt om att uttrycka mig i text och det föll sig ganska naturligt att jag en gång skulle börja blogga. Jag har bloggat sedan 2000-nånting och min första blogg registrerades via ett svenskt bloggverktyg.

Idag är Fina Christina en helt egen sajt som jag skapat efter försök och misstag i bloggvärlden.  Här på bloggen vill jag dela med mig av min vardag och mitt liv. Med mina kreativa intressen kring handarbete, lettering och loppisfyndande vill jag ge dig inspiration att själv våga pröva. Jag tycker också om att läsa och baka, så ibland delar jag med mig av något boktips eller ett recept.

Läs mer: Historien bakom mitt bloggande

Jag vill se mera av Fina Christina

Du kan gilla bloggen Fina Christina på facebook för att inte missa när det kommer nya inlägg. Du får väldigt gärna också följa mig på Bloglovin ifall du hellre läser bloggar där. På Fina Christinas instagramkonto hittar du ännu mera liv, vardag och hem.

Vill du kontakta mig gör du det enkelt via mail: kontakt@finachristinas.com

Tack för att du kikar in här hos mig!