Loading Likes...
Det är tid, tid att sammanfatta årets näst sista månad. Det ska bli så väldigt intressant att se tillbaka på alla dessa sammanfattningar sen när det är dags att sätta 2017 till bokslutet. Men nu kikar vi tillbaka på november och ser vad det förde med sig.
Månadens viktigaste händelser: November har varit väldigt händelserik och en del av dem finns dokumenterade via bloggen. Förutom influencermeetupen som Aveo ordnade har jag också gått på bloggbusinessföreläsning, letteringkurs och besökt Pentiks vip-kväll. Samt ordnat babyshower för den sista i min bekantskapskrets som får bebis nu snart. Ja å så var det ju avslutning av utbildningar och julfest och skolningar.. hohho, inte konstigt att energidepåerna sinar.
En av de allra viktigaste händelserna i Finlands historia var ju förstås också #dammenbrister.
 
Månadens viktigaste tankar: Att jag klarar det mesta, med lite förberedelse. Drog en två dagars skolning för all daghemspersonal tillsammans med en mer rutinerad kursplanererare. Det var verkligen en upplevelse att inse att jag nog klarar av det också.
 
Månadens känsla: Precis som med alla andra månader så har det varit en del upp- och nedgångar och jag har äntligen som 28-åring insett att mina dagar före och i början av mensen är riktiga kaosdagar. Då är mitt självförtroende oftast i botten och jag kan börja gråta för vad som helst. Hohho, tänk att det ändå skulle ta så länge att inse det.
 
Månadens in: Vi ska ha julfest med flickorna i december och jag blev överlycklig att hitta en mörkblå klänning på loppis för 4,50 euro. Några andra plagg handlade jag också under samma loppisbesök.
 
Månadens ut: Ingenting, som jag kan komma ihåg.
 
 
Månadens bästa bild: 
dav
Stranden vid Academill efter en lång kursdag. 
 
Månadens lästa böcker: Stora peppboken av Carina Sunding, Marie Thorslund och Linda Newhamn, Själarnas ö av Johanna Holmström, Vad heter ångest på spanska av Michaela von KÜgelgen
 
Månadens handarbeten: Min marygenser blev klar och jag började fila på min första egna stickbeskrivning.
 
Månadens köksinspiration: Jag har faktiskt inte stått så mycket i köket denna månad, annat än att jag fick nog den sista november och rensade i våra kökslådor. Så nu lär jag inte hitta rätt på ett tag när många saker har fått byta plats.
 
Månadens träning: Träningen har helt prioriterats bort den senaste månaden, men nu är den allra stressigaste perioden på jobbet är över så kan jag äntligen sätta min energi på att börja träna igen. Jag saknar känslan av känna mig riktigt stark och tömd på energi på ett bra sätt.
 
Månadens favoritinlägg: Jennifer Carp – Minimalism Sofias mode – #notperfecet
Share: