Loading Likes...

Jag älskar söndagar! Då finns det tid att mysa omkring hemma och möjlighet att göra allt och ingenting. Just den här söndagen den 3 december så vaknade jag vid halv 9, så med andra ord har jag en hel dag framför mig. Pigg och utvilad ändå.

IMG_5688

Söndagar har ett lugn som ingen annan veckodag för med sig. På söndagar är veckans alla måsten förhoppningsvis avklarade och jag kan göra precis vad som faller mig in. Just idag så har jag hunnit handarbeta med lite olika saker och så funderar jag på att besöka gymmet mot eftermiddagen. Känner att nu börjar jag ha tillräckligt med energi för att orka fokusera på ett gympass.

Så jag myser runt, dricker te och tänder ljus. Funderar, fixar och njuter av en lugn söndag. Hoppas du får en fin dag och en bra start på veckan!

Share: