Loading Likes...

Idag tänkte jag dela med mig av lite tips som fungerar för mig när det gäller att komma sig iväg och träna. Det finns dagar när du gladeligen far iväg och det finns dagar när du inte alls känner för det men kommer dig iväg och det känns toppen efteråt.

  • Skaffa en träningskompis. En av orsakerna till att jag valde att ta gymkort hos waw var för att jag har flera vänner som går där. Då är det lättare att komma iväg när jag på förhand bokar in ett pass med kompisarna.
  • Byt om till träningskläderna direkt. Jag älskar träningskläder, eller mjuka kläder överlag. Så för mig fungerar det bra som motivation att byta om direkt jag kommer hem om jag skall iväg nån timme senare.
  • Packa träningsväskan kvällen före. Ibland om jag märker att motivationen lyser riktigt med sin frånvaro så ser jag till att packa träningsväskan kvällen före och förbereda lite mellanmål och så åker jag direkt till gymmet.dsc_0575
  • Kör ett discopass. Jag har komponerat ett discopass åt mig som jag har uppskrivet i telefonens anteckningsapp. Ett discopass är helt enkelt sån träning du tycker är kul. I mitt fall så handlar det om styrkeövningar jag gillar och där tekniken sitter bra. Då känns det roligt att träna.
  • Ibland är det inte roligt men det är värt det! Då försöker jag komma ihåg den där positiva känslan som rörelse för med sig för min del och så sporrar den mig att åka iväg.

Hur brukar du göra för att få motivation till att träna? Skriv gärna en kommentar med dina bästa tips så får det här bli ett riktigt boostinlägg som vi kan gå tillbaka till när motivationen tryter. För det gör den ibland och det är också helt okej…

Share: