Loading Likes...

Tänk att tiden äntligen är här när vi kan börja fixa så smått utomhus. I förra veckan köpte jag hem årets första blommor till trappan. Passar perfekt också med tanke på kommande helgs högtid, påsken. Visst har vintern sin charm när du kan tända lyktor ute. Men nog är det roligare att få sopa bort vinters spår och istället pynta med vackra blommor.

IMG_4905IMG_4907

Krukan är ett loppisfynd.

Nu i vår har vi i planerna att fixa om lite vid vår trappa. Så jag hoppas vi kan börja på så fort snön är borta och marken har torkat upp. Tog ett varv genom trädgården på baksidan av huset i helgen också. Så småningom är det ju dags att börja fundera över sommarens odlingar. För min del blir det väldigt småskaligt och enkelt i år, vi kommer ändå att spendera stora delar av tiden ute i skärgården så då är behovet av en lättskött trädgård större.

Så skönt att ha små projekt att se framemot här hemma. Å i takt med de allt längre och ljusare dagarna så gror ju också längtan att få börja pyssla utomhus. Självklart kommer ni få hänga med när jag pysslar ute i år. Något speciellt inlägg ni önskar? Lämna gärna en kommentar.

Psst.. Vill du ha fler inlägg om hemmet, inredning och trädgård? Du kan påverka detta genom att fylla i min enkät.

Share: