Loading Likes...

November och det betyder att vi har bott här i vårt hem i tre år. Ja, jag får på riktigt kolla instagram och nypa mig i armen när jag tänker att det bara är tre år sen vi köpte vår lägenhet och flyttade hit. Det känns som om det var mycket längre sen.

På tre år har vi förstås hunnit sätta vår egen prägel på vårt hem och jag skulle inte byta bort det alls i nuläget. Jag gillar livet i radhus och vi råkar dessutom ha bra grannar och bo i ett relativt lugnt område. Sen när du har en stor sommarstuga så är det skönt med lite mindre hem att underhålla.

Dessa bilder är från sommaren 2015.

De tre åren till ära har jag kikat i arkivet för att försöka hitta lite inlägg och bilder från vår flytt och de första månaderna i vårt nya hem. Bland annat från vårt sovrum, köket och hallen. Det är nästan roligt och lite spännande att kika tillbaka i arkivet och se hur jag funderade då och hur annorlunda det såg ut här innan vi fick ordning på allt. Det märks också på bilderna att en del av inredningen har blivit bortsåld i dagens läge. Som tur så inreder jag med budetprylar och loppisfynd så min iver att förnya och förändra blir sällan speciellt dyr.

Tre år senare.. Hoppas på bra fotoväder i helgen så jag kan ta bilder på hur det ser ut hemma hos oss i dagens läge.

Share: