Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Aveo.

I dagarna två sitter jag på skolbänken igen, dags att avsluta ledarskapsutbildningen som jag gått det senaste året. Det är väldigt roligt och inspirerande att gå kurser inom mitt arbetsområde och få utbyta erfarenheter med andra. Men nog ska de bli skönt att ha en helt kursfri vårtermin. Det har suttit i ett nu sen jag blev klar med skolan 2011 och började arbeta.

För att inte tråka ut er allt för mycket med jobbsnack så tänkte jag visa 10 julklappsfavoriter från Aveo idag. Där finns ju massvis med vackra grejer som jag gärna skulle klicka hem eller önska mig av jultomten. Jag råkar ju faktiskt ha en av grejerna på önskelistan, nämligen den vackra brickan.

Ljus i vårt hus

Nya sänglampor till sovrummet har jag tänkt på en tid. Att hitta snygga sådana är verkligen inte lätt, men House doctors mall made lampor är en modell som föll mig i smaken.

Jag har en förkärlek för ljusstakar av olika form. Har länge letat en kandelabermodell som du kan ha framme t.ex. på matbordet, den asymetriska ljusstaken från House Doctor skulle passa bra hos oss.  

Ledljus som ser ut som äkta, det måste ju vara världens bästa uppfinning. Tänk att få ha myspys utan att behöva vara rädd för att elda upp huset. Det finns ledljus och så finns det Enjoy candles. Perfekt gåva åt både ung som gammal tänker jag.

Uppåt väggarna

En rolig grej som du kan ge bort till syskonbarnen eller någon annan kreativ person i din omgivning är ju OMM design letterboard och bokstäver . Har sett liknande tavlor figurera på sociala medier och visst skulle det vara roligt med en sån hemma. Tänk att få skriva små roliga meddelande på åt sambon eller gästerna.

Mrs Mighetto-planscherna är så vackra så de kan till och med jag tänka mig, fast jag inte har något barnrum att inreda. Spoiler alert! De nyfödda små i vår bekantskapskrets kommer snart få en liten Mighettofigur i present.  

När aveoniterna visade upp Teemu Järvis vackra planscher så var jag inte sen med att ooa och aah:a. De är så vackra och jag skulle kunna ha varenda en här hemma på väggarna. Men om jag bara får välja en som skulle finnas i tomtesäcken så är det rådjursplanschen.

Det där lilla extra

Nu råkar ju den Gula Österbottenbrickan finnas här hemma hos oss, men den är så vacker så jag vill bara tipsa om den som en potentiell julklapp till den som har allt från tidigare. En bricka behöver du alltid, denna är så vacker så du kan ha den framme på andra sätt också. I ett vackert stilleben eller på väggen.

Som den vän av odling och grönväxter jag är så är alltid krukor och lådor välkomna. Det finns alltid något att odla och House doctors trälådor för odling har dessutom galler i botten. Perfekt om du väljer att plantera något inne redan under tidig vår, då slipper du bekymret med vatten som lämnar att stå i krukan. Snygga är de ju också, de där herbs och flowers lådorna.

Små påsar och väskor har du aldrig för mycket av. Den snygga sminkpåsen Partisan från House Doctor går ju att använda som liten väska också för telefon och nycklar tänker jag. För mig en uppskattad present eftersom jag börjat frångå det här med handväska.

Sist men inte minst, skärbräden. Det finns alltid för lite av dem, åtminstone här hos oss. Snygga skärbräden i trä, som akacia-brädena från House Doctor kan ju fast stå framme på köksbänken. Vi gömmer de fula i plast i något skåp. Å de fungerar fin fint som uppläggningsfast till glöggkvällarna med vännerna också.

Kika gärna in hos Aveo och deras julklappskategori och så kommer du väl ihåg att du får -15% på både House Doctor och Ferm livings produkter fram till den 17 december.

Share: