Loading Likes...

Inlägg som är omtyckta här på bloggen är när jag delar med mig av mina senaste tankar. Tidigare såna inlägg kan du läsa här och här. Jag vill att era favoritinlägg ska försöka återkomma med jämna mellanrum. Idag bjuder jag på några grejer jag funderat på den senaste tiden.

3 olika tankar

I helgen öppnade jag google för att söka på något och hittade en artikel med Anitha Schulman. Hon intervjuas om instagram och hur hon känner för just det mediet. En himla intressant och tankeväckande artikel tyckte jag. Anitha hade bland annat gjort ett experiment för att se vilka sorts bilder som genererar aktivitet i och med instagrams algoritmer. Tja, ni kan ju tro att jag som också funderat en hel del på just instagram under det senaste halvåret kände igen mig i hennes tankar och satt och funderade en bra stund.

Tidningar. Jag har allt mer börjat fundera på om jag borde börja prenumerera på någon tidning igen. Ett tag hade jag en löpande prenumeration på allt i hemmet och så får jag förstås hem några nummer av Novita per år. Men där kommer också beslutsångesten in, vilken sorts tidning? Helst skulle jag vilja ha en där det finns lite av varje men ändå vettigt innehåll, inget “Så går du ner fem kilo på 2 veckor” tjafs och reklam på varannan sida. Någon som har tips på bra tidningar?

Aktivitetsarmband eller ej? Jag inledde min semestervecka med att köpa mig ett aktivitetsarmband. Dagen efter köpet fick jag lov att returnera det, Fitbit. Eftersom det inte var kompatibelt med min telefon. Sen dess har jag inte riktigt kunna släppa tanken på ett aktivitetsarmband fast jag då i stundens hetta lovade mig själv att inte köpa något fler. Jag tänker att ett armband kanske kunde motivera mig lite mer och så är det ju så spännade att spåra både sömn och rörelse. Har du ett armband? Vilken modell? Berätta gärna dina erfarenheter.

Share: