Loading Likes...

Idag hände detta: Rutinerna återvände, både i arbetet och i vardagen överlag. Jag för matdagbok denna vecka som en del i min träning med yourcoach. Skall bli spännande att se resultaten av min kost och hur jag kan få kosten och träningen att samarbeta för bästa resultat.

Min lunch bestod av: Makaronilåda på jobbet och makaronilåda när jag kom hem. Jag verkar synka min matmeny med köksan på jobbet.

Inatt drömde jag: Har jag drömt något inatt alls? Jo, säkerligen men inget jag har lagt på minnet.

Dagens outfit består av: Jeans och pippitröja, ikväll träningskläder och i skrivande stund långkalsonger och en gammal huppari.

Den senaste tiden har jag lärt mig något nytt: Jo, att den där post-lunchkoman är inget att hurra över. Orkade just och just hålla ögonen öppna under förra veckan föreläsningar efter lunchen. Tacka vet jag sagostunden och utevistelsen direkt efter lunchen på jobbet.

Nästa fest jag ska gå på är: Vikingamiddag i början av februari.

Just nu är jag så irriterad på: Den där envisa smått molande huvudvärken som vägrar lämna mig. Jag hoppas innerligt det beror på vätskebrist och inget annat.

Däremot vill jag rekommendera: Mina vänners röstergonomiföreläsning i mars och Kalle Ulffs high kick-mail varje måndag.

Det här är min favoritlåt just nu: Svårt val, men den här, den här eller den här är bra.

Share: