En kväll med Blondinbella och Karin Lindroos.

PicMonkey Collage

Har, som många andra, spenderat kvällen på Ritz i Vasa. Lyssnat på Karins tankar om slow fashion och Isabellas berättelse om hur hon byggde upp sin blogg. Massor av tankar snurrar runt i huvudet efter dessa två kvinnors intressanta föreläsningar. Skall samla mig lite och återkommer i helgen, tänker att de båda förtjänar ett inlägg var.

Beställde ju biljett alldeles ensam och tänkte att jag nog åker dit och lyssnar. Snacka om sammanträffande när jag hade sittplats bredvid Sara, Sofia och Michaela. Tack tjejer för sällskapet! På plats skymtade jag också Magda, Maria och Hanna i vimlet. Sammanfattat en riktigt trevlig kväll med många nya inspirerande tankar om både det ena och det andra.

5 thoughts on “En kväll med Blondinbella och Karin Lindroos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s