Uppåt väggarna

Jag har länge varit trött på tavlan som vi har hängande i vardagsrummet. Idag har jag surfat runt på olika bloggar och kom av en slump in på Jessicas blogg. Hon funderar precis som jag på en fotovägg. Jag har samlat ramar en längre tid för att någon gång få möjlighet att färdigställa den där fotoväggen. Efter att ha surfat runt på Pinterest ett tag och letat inspiration har jag nog på klart hur jag vill ha det. Tror jag.

3d41eb54adb81c36c1a4b5673555a267

Bildkälla: Pinterest

2 reaktioner på ”Uppåt väggarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s