En sista glimt av sommaren.

IMG_5600

Jag plockade in de sista blommorna idag. Imorgon skall jag göra plats för tulpanlökarna som jag och mamma köpte tillsammans. Tjugo lökar skall snart petas ner i jorden, med hopp om tulpaner till våren. Annars så är det nog höst nu, på riktigt. Å vad jag njuter, äntligen är den här, som jag väntat. Har plockat fram höstskorna och pippitröjan är äntligen klar. Nu skall vi fira höst. Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s