Loppis i Karperö

Karperös marthor ordnar loppis vid Carpella denna helg. Jag gjorde ett besök idag, där fanns minsann grejer och folk. Mycket barnkläder och barnattiraljer, men det är ju det som folk mest är ute efter också. Själv kom jag hem med tre saker av tyg; en tröja, en tygbit och en bordslöpare. Tröjan är jag lite fundersam över ännu, har prövat den tidigare i affär men köpte aldrig. Prövade den nu när jag kom hem och det är något med urringningen som jag inte riktigt gillar.. Skall se om den får hamna under saxen och i symaskinen. I huvudsak ett bra loppisevenemang som jag gärna besöker fler gånger.

IMG_5599

 

Det gråblå-rutiga tyget och den rödblå-rutiga tröjan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s