Ljusmysartider

IMG_5631 IMG_5632

I helgen fick jag äntligen fixat något jag tänkt på länge. Jag köpte en Riihimäki glasburk på loppis i våras, den har en liten spricka i nedre hörnet och duger således inte att ha vatten i. Men som ljuslykta fungerar den ypperligt.

Sen satt jag länge och tittade på min hjärtan på tråd-växt. Beslöt att den ena fick komma ur sin järntrådsställning och bli hängandes vid sidan av tvhyllan. Kikade in hos Amalia i Vasa och där hade de just samma växt hängandes ur en vacker zinkkruka från taket. Nu hoppas jag bara att växten blir lite frodigare så att det börjar se snyggare ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s