Ack den beslutsångesten…

Jag vann ett presentkort till Villa 31 under våren. Har kollat runt var och varannan vecka på nämnda webshop men inte hittat något som lockar. Själva butiken är ju belägen i Malax så nu har jag beslutat mig för att åka dit nån dag och se om jag hittar något. Det känns bättre att få gå runt och spana in utbudet än att se det på en datorskärm.

PicMonkey Collage

Har efter mycket övervägande hittat tre saker jag eventuellt kan tänka mig. En vispskål i keramik, en korg för alla mina garnnystan eller en ny köksvåg. Dessa tre skall jag i första hand spana efter när besöket till Malax väl blir av.

13 reaktioner på ”Ack den beslutsångesten…

 1. jag måste säga att jag blev besviken på utbudet när jag besökte butiken i våras. visst, utrymmesbrist gör ju sitt, men lite tråkigt om sånt man sett på nätet inte finns i butiken… men sjukt fina saker har dom ju!

  Gilla

  • Ja, de är så jättefina. Mitt mål är att få gjort mig av med så mycket plast som möjligt och använda mig av keramikskålar istället. Så nya skålar skulle ju vara en lösning på vägen. 🙂

   Gilla

 2. Tack för dina snälla kommentarer inne hos mig 🙂
  Jag gillar alla tre produkter från villa 13. Länge sen jag kikat in där och senast idag tänkte jag på att köpa JUST en sån skål som på bilden 😉
  Ha en bra kväll!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s