Små och stora ord

Jag gillar att blogga, skriva om små och stora saker. Ibland finns inspirationen där, ibland finns den inte. Jag lovade mig själv att inte pressa fram något som inte finns där när jag skapade den här bloggen. Förvånansvärt bra har jag kunnat hålla det också. Jag bloggar när jag har lust, helt enkelt.

Jag är ganska duktig på att kommentera andras bloggar också. Visst finns det de där dagarna när jag utan att tänka läser igenom inlägg efter inlägg på Bloglovin och knappt funderar över vad jag läser. Men jag försöker verkligen lägga tid på att allt som oftast skriva en liten kommentar. För vet ni, de där kommentarerna ger ju så mycket. Både att få skriva dem men också att få läsa dem. Se att ens inlägg har väckt en tanke hos mottagaren.

Min tanke när jag skapade den här bloggen var att komma tillbaka i det där vardagsbloggandet, det som jag saknat så. Gensvaret jag fick från de som läste min tidigare blogg var ganska stort. Idag är gensvaret på den här bloggen dött. jag vet och jag ser att ni är många som läser. Det är inte så svårt att klicka gilla på ett inlägg och det är inte så svårt att kommentera. Det skulle vara roligt att mötas av lite fler kommentarer och inte bara nån enstaka ibland, nog för att jag är glad för dem också. Men det är mycket roligare att skriva när du vet att någon läser och att någon också kommenterar.

11 thoughts on “Små och stora ord

 1. Du har så rätt. Man blir så glad åv kommentarer, å för att vara ärlig, fö he mesta så har man ju faktiskt en åsikt om he man läser på nan annans blogg. Jag å mang ader bod nog verkligen skärp till se me dehär kommenterasi, he e jo faktiskt int såde jobbigt 🙂 men all gang har man ju int tid tå man sku vila kommenter nanting vettigt å int bara ”snygga bilder” elär ”kan ja få recepti på hande maträttin”… åså glömber man bort e ti nesta gang :/

  Gilla

  1. Joo, ja känner igen me i hede att man int har tid. No ere ofta som jag å bara läser och läser och fast ja kommer på en sorts kommentar så e huvu fö tröitt för att häng me å få an formulera.

   Gilla

 2. Då lovar jag att bli bättre på att kommentera alla bloggar jag läser! 🙂 Tyckte för övrigt att mattan du virkar blir jättefin, kanske någonting jag kunde våga mig på nu i vinter.

  Gilla

  1. Bra Linda! 🙂 Tack, det är inte alls så svårt att virka en matta, men min blir ju förstås mycket större än vad den ska bli, nåjoo.. Får väl va nöjd å glad ändå. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s