Pestopasta med tillbehör

Idag vill jag tipsa er om en riktigt god pastarätt, kan med fördel ätas som lunch eller middag. Den innehåller få ingredienser, går snabbt att tillaga och är riktigt god. Det enda du behöver är: pasta, en burk pesto, körsbärstomater, fetaost och bacon.

IMG_5714

Jag klipper ofta baconstrimlorna i mindre bitar innan jag steker dem. Kokar pastan och när de båda delarna är klara så rör jag ihop peston med pastan, efter det så tillsätter jag tomaterna, bacon och fetaosten. Kryddar lite också förstås. Sen är det bara att äta och njuta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s