DIY: Egna etiketter på burkar

IMG_5755 IMG_5756

Jag har länge funderat på hur jag skulle få till snyggast etiketter på alla mina burkar i skåpet. Du vill ju hitta rätt och inte missta dig på salt och socker. Inne på Granit fann jag det jag sökt ett tag. En fantastisk penna som det går att skriva med på de flesta matta ytor och papper som påminner om griffeltavlor. Nu skulle jag helst gå och märka alla saker i hela lägenheten med denna fina grej, men efter en helg på vift gapar kylskåpet tomt. Dags att handla!

Pennan hittar du här och pappret här.

14 thoughts on “DIY: Egna etiketter på burkar

  1. Hej!
    Såna pennor skulle jag också vilja ha, men det skulle ta mig 21/2 timme att åka till Helsingfors för att köpa sådana.. 🙂
    Tack för din trevliga kommentar om min nya header!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s