Ha en bra måndag fina du!

8439189f3fe11c1669d48a607f21824d

Bildkälla: Pinterest

Vad är bättre än att starta veckan med en egoboost och en tanke om att du klarar allt! Ta dig tid under dagen att skriva ner fem saker du vill uppnå den här veckan. Det kan vara små saker som att städa wc, ringa det där samtalet eller lite större saker som att skicka iväg den där arbetsansökningen. Du skall se att när veckan väl har gått så har du gjort de där fem sakerna och säkert fler där till.

Själv har jag en ganska fullspäckad vecka men har börjat lära mig att ta en dag i taget och inte fundera så mycket på allt det där som ligger framför. Oavsett om det är roliga eller lite mindre roliga saker. Ha en fin måndag!

2 thoughts on “Ha en bra måndag fina du!

  1. Jag skulle behöva lite struktur för att hinna med allt… så kanske man skulle börja med att skriva upp 5 saker som man skall göra i veckan, problemet e bara att det brukar komma en massa annat emellan så lämnar det ogjort. Allt det roliga som man sku vilja göra hinns inte med medans alla måsten och tråkiga saker blir gjorda :/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s