Santa can you hear me…

julklappar

Med en månad kvar till julen är det väl dags att börja fundera på julklappar. Både vad jag önskar mig och vad jag skall köpa åt andra. Ju äldre jag blir, desto svårare har jag att komma på vad jag vill ha, och behöver. Några få saker har jag hur som helst kunnat skrapa ihop i år igen.

1. Pannlampa. 2. En helgprenumeration på Vbl. 3 och 4. Muminmuggar. 5. Träningskläder, eller presentkort till nämnda plagg. 6. Underställ, gärna Helly Hansen. 7. Tallrikar från Pentiks Vaniljserie.

Vad önskar du dej?

6 thoughts on “Santa can you hear me…

 1. Jag är också sugen på en muminmugg. Helst den till vänster i ditt kollage. Sedan önskar jag mig en ny telefon, en mixer/smoothiemaker och någon bra film. Få se om jag varit tillräckligt snäll 🙂

  Gilla

 2. rimliga presenter du önskar 🙂 Själv vet jag inte riktigt, en ny vinterjacka samt skor skulle jag behöva så pengar till det kanske 🙂 Sen skulle det ju vara lyx med en robotdammsugare eftersom vi har hund MEN efter lite research konstaterar jag att för att få en som är duglig ska man punga ut med ca 500 ege, åker hellre till södern då för de pengarna och behåller ultrasilencern 😉

  Gilla

  1. Nåjoo, tycker det blir bara svårare och svårare för varje jul/födelsedag. 🙂 Jag är också i behov av en ny vinterjacka, tänkte försöka hitta en bra en på julrean sen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s