Inspiration till julkort

Förra året pysslade jag själv julkort och skickade iväg, tur att jag inte har så jättemånga att skicka åt. Det är dags att börja tänka på de där julkorten igen så jag sökte fram lite inspiration från det alltid lika pålitliga Pinterest. Här finns min julboard om ni vill kika på vad jag inspireras av till julen.

PicMonkey Collage julkort

Bildkälla: Pinterest

4 thoughts on “Inspiration till julkort

  1. åh, ja sko så vila laga egna julkort i år! men får si om ja har tid… tycker he e superkul me hemgjort, men e tyvärr int så dukti å kreativ å händig som ja sko vila.. så får si ifall mina julkort böri si ut som på dagis 😀 hande me julgranen va superfin tycker ja! å tomten..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s