Burkar

IMG_5784 IMG_5785

Jag har verkligen en förkärlek för burkar. Det tycker åtminstone min sambo. När jag kikar på skänken i köket så inser jag att så är nog fallet. Vad skulle livet vara utan burkar att förvara alla nödvändiga och mindre nödvändiga grejer i? Den röd/vit-prickiga är den senaste i samlingen. Köpte den av Marica på deluxe gårdsloppiset tidigare i höst. Men först nu har den fått komma fram för här i veckan insåg jag vad den är bra för. Att förvara värmeljus i så klart! Alla burkar, utom teburken, är förresten loppisfynd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s