Jul i vår lägenhet

IMG_5776

IMG_5778

Stora delar av dagen har gått åt till att städa och dona här hemma. När jag vaknade i morse och såg att lite snö fallit under morgonnatten så kände jag att jag ville julpynta lite. Men det kan man ju inte göra i ett ostädat hem, förstås. Nu är åtminstone en del på plats, de nya kuddöverdragen som jag köpte på H&M Home i Stockholm, panelgardinerna och lite annat pynt. Jag är riktigt nöjd och nästan lite glad över mitt beslut över att inte ha julgran i år. Kommer istället att fixa en liten annan sorts julpynt, men det får bli närmare julhelgen.

Trevlig lördagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s