Ett utomhus kalas

IMG_5810

Idag var vi bjudna på ett litet annorlunda kalas, det skulle till stora delar hållas utomhus. Tanken var att åka pulka och skida, men eftersom snön sakta smälter så blev det ingen pulkåkning. Vi grillade korv och marshmallows och umgicks. Min äldsta kusins son fyller sex år idag och eftersom jag och lillasyster är faddrar åt honom så fick vi gå på kalas.

Det är inte varje dag jag köper hammare, måttband och snickarpenna i födelsedagspresent till en sex-åring, men när man är väldigt intresserad av att jobba och dona så passar det utmärkt. En passlig sysselsättning en lagom kall decemberlördag.

6 thoughts on “Ett utomhus kalas

  1. Va roligt med annorlunda kalas 🙂 Jag kunde bra tänka mig att fara på något liknande. Mina tre små kusiner brukar ha gemensamt kalas på sommaren, och då brukar de bjuda på uppvisning utomhus. Förr var det tramptraktorer och cyklar som de gjorde stunts med, men nu har det övergått till fyrhjulingsrace.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s