Tacksamhet!

Så här i juletider känner jag tacksamhet. Jag är så innerligt tacksam för allt det som livet gett mig det senaste året, för alla chanser, val och upplevelser jag har fått. Jag är tacksam för min fina familj och för de underbaraste av vänner. Tänk att kunna sitta i en soffa och dela små och stora saker, svåra samtalsämnen och skämt.

Jag hoppas att ni kära vänner inte låter stressen komma till er under dessa några dagar före julhelgen. Ta er istället tid att uppskatta människorna och världen omkring er. Sätt er ner med en kopp glögg och njut eller ring det där samtalet till en vän. Jag garanterar att ni sedan efter det uppskattar er julhelg mer, å glömmer det där med att ni inte hann städa det där skåpet eller gnugga den där golvlisten.

För sist och slutligen är det människorna runt om en som betyder mer än allt damm och smuts i världen.

4 thoughts on “Tacksamhet!

  1. Amen! Så många ”måsten” det finns som hör ihop med julen som gör att man inte hinner sätta sig ner och njuta. Och mitt i allt är det förbi. Mera mys och ostädade skrymslen åt folket! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s