Sista helgen i december

Vänner, just nu prioriterar jag livet framom skärmen och bloggen. Har haft en vild och galen helg och den här ledigheten sätter verkligen sina spår på kroppen. Fast ibland är det skönt att få känna sig så ung som man är också. Det är ju inte så ofta numera som det händer.

Läser en hel del årssummeringar på olika bloggar. Funderar på om jag borde skriva ihop en också. Det lockar inte riktigt så kanske jag låter det va. Men några mål och prioriteringar för 2014 skall åtminstone försöka planeras de närmsta två dagarna. Nyårsafton planeras också för fullt, det låter som om det kommer bli en riktigt bra kväll.

3464737896ab0bdec53f32843d117bcd

Bildkälla: Pinterest

2 thoughts on “Sista helgen i december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s