Inredningsinspiration från Ellos

Idag åker julinredningen ut. Nu drömmer jag om olika grå, blågrå eller varför inte svagt turkosa toner i vår inredning. Största bekymret i nuläget är att hitta gardiner till vardagsrummet. Eller så struntar jag i de orangea bollarna på höstgardinerna och så får de åka upp en sväng till. Tror hur som helst att de röda panelgardinerna får hänga kvar ett tag tills jag bestämt mig.

Jag kollade genom Ellos webshop för att hitta inspiration och visst finns det en hel del fina saker man kunde klicka hem. Men i nuläget tror jag vi ser i skåp och lådor och plockar ihop något.

PicMonkey Collage

2 thoughts on “Inredningsinspiration från Ellos

  1. haha vi har så lika smak, föst demde orange gardinren som vi har, å no har jo jag beställt hejm hande matton, köksgardin och salmiakmönstrade kuddar 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s