Ljusen får lysa hela vintern

När favoritdoftljuset från Ikea tog slut så bestämde jag mig för att spara glasburken. Varför slänga något som du kan fortsätta använda. Med lite lim och en bit spets hade jag en ny ljuslykta ganska snabbt. Å den fyller sin funktion, att se snygg ut där bredvid favoriten från Kastelhelmi.

IMG_5896

IMG_5897

IMG_5898

Det här med små bilder stör mig, skall se hur jag får det åtgärdat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s