Att älska sig själv är viktigast

För några år sen när jag först stiftade bekantskap med det här tankesättet om hur du skall få dig själv att må bra, så var det inte så känt. Just den våren var det en välkommen uppgift att få reda ut livet och lära mig mer om hur jag skall göra och tänka för att må så bra som möjligt.

Vart efter att jag själv fått upp ögonen för diverse böcker med liknande budskap och läst på mer så börjar också människor omkring mig verka mera intresserade. Det är roligt att se hur allt fler nappar på det här med att faktiskt jobba med sig själv och försöka utveckla både det ena och det andra.

Visst är det ganska krävande och kan stundtals kännas jobbigt. Men i slutändan är det verkligen värt det. Jag märker stor skillnad idag, visst har jag också mina dagar då allt känns omöjligt, men jag tror samtidigt att vi behöver sådana dagar också. Jag har fått en helt annan inställning till livet och vet att oavsett vad som händer så kommer det nog att ordna sig i slutändan.

e24f6baa974065038d20d78c6f37dab0

 

Bildkälla: Pinterest

3 reaktioner på ”Att älska sig själv är viktigast

  1. Jag får rysningar när jag ser att vi skrivit om samma saker på samma dag! Så var det ju med Tack-inlägget också. Som du senare vann boken med. Åh. Magin i livet 🙂 KRAM!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s