En bok för minnen, tankar och glädjeämnen

Jag vann en Paulo Coelho-kalender hos Pamppo före julen, här om dagen fanns den i min postlåda. Tack! Jag hade redan bestämt mig när jag såg att jag vunnit att det skulle bli en kalender fylld med fina saker och minnesvärda händelser. Jag har ju min personlig almancka-kalender till vardags, men den fina färggranna kalendern med en massa visdomsord passar bra för fina saker. Som t.ex. det där att skriva upp saker varje dag som jag är tacksam för.

IMG_5900

One thought on “En bok för minnen, tankar och glädjeämnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s