Tävling: Vinn en personlig almanacka

Jag klarar mig inte utan min kalender, varje år beställer jag en ny snygg en från personlig almanacka. Den här gången ger jag er möjlighet att tävla om en alldeles egen personlig almanacka. Ja, du läste rätt! Du kan vinna din alldeles egendesignade kalender i vilken storlek du själv vill.

PicMonkey Collage

Tävlingsreglerna är enkla:

 • Svara på följande fråga i en kommentar: Vilken är personlig almanackas senaste nyhet?
 • Gilla min facebook-sida eller dela inlägget på fb/i din blogg för en extra chans att vinna. (Använd gärna bilden i inlägget och länka tillbaka till mitt tävlingsinlägg då) Meddela i din tävlingskommentar om du deltar med extra lott också.

Kom ihåg att skriva in din email också så jag kan kontakta dig vid eventuell vinst. Tävlingen avslutas den 26.1 kl. 12.00 finsk tid! För att det skall bli mest rättvist så publiceras tävlingskommentarerna först efter att tävlingen är avslutad.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

21 thoughts on “Tävling: Vinn en personlig almanacka

 1. Hej! Vilken fantastisk tävling, tur att jag hittade hit! 🙂

  Den senaste nyheten hos personlig almanacka är väggalmanackan som lanserades innan jul.

  Jag har gillat din sida på facebook och delat den bland mina vänner – https://www.facebook.com/elin.maria.37/posts/488118531296537?stream_ref=10 (Jag heter Elin Maria på Facebook)

  Håller tummarna och tårna nu, för en personlig almanacka skulle jag väldigt gärna vilja ha i år! 🙂

  Mvh, Elin Maria

  Gilla

 2. Hej! Vilken kul tävling! Jo, de har börjat göra väggalmanackor!
  Tack för tävlingen, har gillat dej på Fejjan!!!

  Alexia

  Gilla

 3. Deras nyhet torde vara en väggkalender med flera än 4 staplar att skriva i. Och självklart är du redan gillad på fejsbuck 🙂
  Och hoppas på god lycka.

  Gilla

 4. Åh, jag älskar Personlig Almanacka. Eftersom jag redan har en sådan som sträcker sig ända över sommarlovet fram till hösten så skulle jag istället ge bort denna almanacka till en god vän om jag hade turen att vinna. 🙂

  Den senaste nyheten på Personlig Almanacka är en väggalmanacka med 8 kolumner.
  Och jag gillar ju förstås redan din FB-sida. 🙂

  Gilla

 5. Åh vilken perfekt tävling för mig! Kaos borde vara mitt mellannamn…

  Årets nyhet är att man göra sin egna väggalmanacka.

  Har gillat din fb-sida också, för lääänge sen 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s