Att börja sin torsdag på bästa sätt

Jag har lagt mig till med en vana efter julledigheten, att vara uppe allt för länge och titta på dåliga program på tvn. Jag som aldrig varit någon tv-tittare och prioriterat sängen och sömnen istället. Vad kan jag åt att Paradise hotell plötsligt blivit faschinerande och att det kommit Maria Wern nu två kvällar den här veckan. Nå, tror nog det är en övergående fas, eller det får jag hoppas.

Å vet ni, vissa dagar blir man bara så förskräckligt glad. Som igår t.ex. när Linn skrivit så här fint om lilla mig. Det värmer och det är fantastiskt roligt att ni är så många som kikar in här. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: kommentera mera!

Ha en bra torsdag!

5 thoughts on “Att börja sin torsdag på bästa sätt

  1. Paradise Hotel är även mitt största beroende just nu. Jag fastnade totalt i början av jullovet och såg 14 avsnitt på raken, haha. 😀

    Och jag kan inte annat än hålla med Linn i det hon skriver. Man blir alltid lika glad av dina kommentarer! 🙂

    Gilla

  2. SV; Javisst! Precis som du säger tyckte jag också att det verkade som ganska konstiga kombinationer först men det visade sig att det passade riktigt bra ihop sen! En upplevelse verkligen 🙂 Hoppas du fått en bra start på det nya året!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s