En träningsdag på Norrvalla

image

image

image

 

Efter en händelserik och rolig dag på Norrvalla är jag glad att sätta mig i soffan och göra ingenting. Full fart redan från morgonen blev det med yoga, aqua fit, Mårten Nyléns föreläsning och så ett kort men effektivt cirkelträningspass tillsammans med Mårten och Malin. Det sistnämnda började verkligen tära på krafterna så efter att ha kört två varv genom cirkelträning med flera hundra andra så var jag nöjd att sälla mig till skaran åskådare för det sista varvet.

Mårten föreläste om kosten och hur man skall tänka, vare sig man vill nå bra resultat i prestation eller om man vill gå ner i vikt. Mårtens motto fastnade även hos mig; Vill man – så kan man! Det ser jag ju bara jag tittar på mig själv. För ett år sen när jag stod i startgroparna med träningen och utvecklingen fram till idag.

Han pratade om att vi behöver läsa på och lära oss mera om kosten men även använda sig av det där som vi alla har, det sunda förnuftet! Samtidigt skall du ju inte stirra dig blind på vad andra gör, tycker och tänker utan se till dig själv, vad funkar för dig och hur fungerar din kropp.

Ja, i det stora hela en dag som verkligen gav en kick till att fortsätta med det jag gör. Skall bli spännande att se vad mina resultat efter veckans matdagboksskrivande visar också. Jag är taggad! Nu kör vi!

8 thoughts on “En träningsdag på Norrvalla

  1. Det slog mig när jag stod i duschen nu ikväll och tänkte på bloggar, att det är väldigt länge sedan jag sett något från dig! Men ja, tydligen har du ramlat bort från feedly för mig i något skede! 😮 Nu sätter jag tillbakas dig och hoppas att du hålls där 😉

    Gilla

    1. Ja, i det här kalla vädret lockar det inte så mycket att röra på sig. 🙂 Därför är jag glad att jag har både zumba och styrketräningen så jag får gjort något i varjefall.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s