Ett inlägg om mat

I fredags veckohandlade jag för tredje gången och hittills har det gått relativt bra. Lite kris tänkte det förstås bli när det visade sig att sambon hade ledig vecka den här veckan som gick. Det hade jag ju inte räknat med när jag handlade dagen före han kom hem. Som tur räddar frysen en såna här gånger.

Under veckan som gått har jag också skrivit matdagbok, intressant men väldigt svårt. Matdagboken och den kommande kostutvärderingen skall förhoppningsvis ge resultat så småningom. Målet är att få kosten att fungera i samband med min träning. I nuläget äter jag bara för att jag måste äta, typ.

För övrigt är jag ganska uttråkad vad gäller matlagning och speciellt det där att planera för fem dagar åt gången. Just nu blir det att jag handlar för att fixa två eller tre olika rätter. Tips på goda, enkla maträtter mottages således med tacksamhet!

 

2 thoughts on “Ett inlägg om mat

  1. Paj & gratänger & soppor e ju alltid enkla att laga 🙂 eller att steka/koka ägg och äta sallad till ! Quinoa e ju också proteinrikt och bra när man tränar !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s