Att ge något en ny chans

”Kanske jag faktiskt skulle få något vettigt gjort om jag inte varje timme och minut kände behovet av att kolla instagram eller uppdatera mig på twitter. Ärligt talat så tror jag nog att det där med att jämt vara uppkopplad till sist blir något du gör av ren ovana, utan att egentligen ta till dig vad du ser eller läser där på skärmen.”

Sådär skrev jag då, i november 2013. Å vet ni, när jag läser inlägget idag så undrar jag var det blev av min detox egentligen? Jag försökte väl tappert i dagarna två och så sket det sig. Jag gav det ingen ärlig chans.

Jag läser Pamelas inlägg om en helt sociala medier fri-månad. Wow, vågat är min första tanke, sen påminns jag om mina egna tankar då i november. Jag är faktiskt sugen på att ge det ytterligare en chans. En detox från sociala medier, några timmar varje dag. I nuläget är de sociala medierna det sista jag kollar innan jag lägger mig och det första jag kollar när jag vaknar. Scary!

Nå, på lördag är det 1 mars och från och med då är det detox som gäller, vi ger detoxen en månad så ser vi. Hur jag skall lägga upp den? Ja, det har jag ingen aning om än men det lär klarna innan lördag.

Är ni med?

2 reaktioner på ”Att ge något en ny chans

  1. Ping: Bloggåret 2014 | fina Christina

  2. Ping: En tankeställare | fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s