Blogg 2.0

Min blogg står i en återvändsgränd, den trampar på men kommer ingen vart. Jag kan medge att stundtals under våren har inspirationen inte funnits där. Men jag har aldrig ens tänkt tanken att ge upp den, bloggen. Det gör jag inte nu heller.

Ett av mina mål är att blogga när andan och lusten faller på. Som vi alla vet så gör den inte det alltid. Flera gånger har lusten varit noll, statistiken har varit i botten och de få inlägg jag har skrivit har inte fått något egentligt gensvar. Kanske är det så det är nu förtiden, att gensvaret är svagt. Du möts varje dag av så många bilder på instagram, tweets och blogginlägg att du inte orkar ta in mer. Att läsa går bra, att försöka formulera en kommentar är inte fullt lika enkelt.

Jag skall ta tag i bloggen igen, det lovar jag mig själv. Jag skall ta slösurfandet till en ny nivå, kolla in en massa bloggar hitta ny energi och ta Fina Christina till en ny nivå. Låt den nya bloggvåren börja!

6 reaktioner på ”Blogg 2.0

  1. Fast så är det ju nu som då, att det är bloggtorka överallt. Just nu är det bloggtorka för mig pga energibrist, men oftast botar jag den vanliga bloggtorkan med bara vanligt svammel och att läsa andras bloggar. 🙂

    Gilla

    • Jo, bloggtorka känner jag nog igen.. Har faktiskt inte haft så mycket av den med den här bloggen, ännu. Mera den där känslan att det finns inte tid och när det finns tid så finns det inget att skriva om.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s