Äntligen lite ledigt!

IMG_6018

Så kom äntligen den efterlängtade påskledigheten. Det har varit tre kämpiga veckor på jobbet och jag är mycket glad över att vi alla ska få fira påsk nu och ladda inför resten av våren.

Nästan som vanligt när jag blir ledig och vill slappna av så bakar jag, eller lagar mat. Ikväll blev det kladdkaksmuffins pyntade med chokladägg och skinkpastejer. Hungrig tänkte jag inte gå över påskhelgen. Nu skall jag slänga mig i soffan och hoppas att tvn leverar något sevärt ikväll.

2 reaktioner på ”Äntligen lite ledigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s