Loppis i Oxkangar 1-3 maj

IMG_6050

Vi är på gång med att ordna loppis i min hemby. 1-3 maj kl. 12-18 kan du besöka vår gamla byskola och fynda finfina grejer. Om vädret är på vår sida så håller vi loppisförsäljningen utomhus, i annat fall flyttar vi inomhus.

Idag har vi varit där en några timmar och räfsat, fixat och donat. Funderat från och till på olika saker och väntat på inkommande helg. Lappar finns uppsatta lite här och var i bygden och nu också två stora skyltar. Mera skyltning är på kommande till evenemanget. Här hittar du loppisevenemanget på facebook också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s