Att skapa själv

IMG_6053

Äntligen hittade jag textiltuschpennor, de fanns på Biltema som nyligen öppnat sina dörrar i Vasa. Som jag har letat efter dessa pennor i alla möjliga affärer. Nog på nätet också, men då kom det oftast till svindyr fraktkostnad.

Ikväll har jag således suttit med mina nya pennor och målat. Det jag har målat är Ikeas härliga tyg tidny. Ett tyg jag köpte för ca. ett och ett halvt år sen, men med avsaknad av tuschpennor så har det legat i skåpet och väntat.

Det allra bästa med det här tyget är ju att du kan måla det precis som du vill. Hela tyget är fyllt av spännande figurer och mönster och det är enbart din fantasi som sätter gränserna. När jag är klar med målningen så skall jag nog fixa något av det också. Vad det är får ni se i ett senare skede.

6 reaktioner på ”Att skapa själv

  1. Ååh, vad kul! Jag minns när det där tyget kom, men jag har inte köpt det ännu. Skulle vara jättekul att testa att måla med tusch. Biltema är bra till mycket kan man lugnt konstatera. Själv köpte jag klädhängare där 🙂

    Gilla

    • Jo, tror det var i din blogg som jag såg det första gången. Ja biltema är en bra affär, fast vi börjar ha ganska många liknande affärer nu här i Vasa.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s