Glada vappen!

image

Fick lite tid över så jag passar på att kika in och önska glada vappen! Dammade av studentmössan kvällen till ära när det vankas middag tillsammans med ett gäng talterapeuter, eller ja goda vänner och bekanta. Ni kanske ser att min mössa har ett tillägg, ett vinrött band. Det är för att jag också  blev frisör den där helgen i månadsskiftet maj-juni för sex år sen. En del yrkesttitlar har jag hunnit samla på mig, men jag vet också vad jag inte vill bli. Ni kommer nog aldrig se mig som konditor, eftersom garneringen av laxcheesecaken blev så misslyckad. Nå, god är den ju i varjefall.

Trevlig vapp och 1 maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s